Slaapkamer kast op maat gemaakt

ONZE EIGEN PRODUCTIE IS UW VOORDEEL!
Bespaar tot wel 30% 

BENT U BENIEUWD NAAR DE PRIJS?
Vraag nu online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een slaapkamerkast met schuifdeuren of openslaande deuren op maat?

Kast op Maat Apeldoorn is de specialist in het maken van ingebouwde kasten op maat voor uw slaapkamer, deze slaapkamerkasten worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats.

De maatwerk kasten voor uw slaapkamer kunnen we met schuifdeuren of openslaande deuren uitvoeren. De schuifdeuren zijn er in 2 soorten aluminium kader schuifdeuren en vlakke schuifdeuren met een ingefreesde greep uitvoeren.

Deze ruimtebesparende schuifdeuren zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.

Wenst u voor het kastinterieur een bepaalde indeling met legplanken, hangroeden en laden? Dit is allemaal mogelijk bij Kast op Maat Apeldoorn. De kastindeling, legplanken en hangroeden zijn om de 32mm in hoogte verstelbaar, zo wordt alle ruimte in de kast benut.

Behalve kwaliteitskasten bieden wij tevens een uitstekende service.

WAAROM ONZE SCHUIFDEUREN?
Kast op Maat Apeldoorn levert luxe schuifdeuren op maat van zeer goede kwaliteit. Solide, mooi afgewerkt, gemakkelijk en geruisloos dankzij een soepel lopend aluminium schuifdeursysteem. Wij leveren maatwerk schuifdeuren van hout, spiegel of gekleurd glas in vele kleuren.

KASTOMBOUW
Voor de ombouw van een kast op maat zijn de zijpanelen leverbaar in de kleur van de schuifdeuren. 

KASTINTERIEUR OP MAAT EN NAAR WENS
Wij maken het kastinterieur voor uw slaapkamerkast geheel op maat. U kunt uw slaapkamerkast zelf naar uw wens samenstellen – wij maken de indeling van het kastinterieur precies zoals u het wilt hebben. Wij kunnen een losse kast op maat voor u maken, maar bijvoorbeeld ook een inloopkast, inbouwkast op maat van vloer tot plafond en van muur tot muur.

REGIO'S
Wilt u een slaapkamerkast op maat laten maken?

Kast op Maat Apeldoorn levert en monteert slaapkamerkasten op maat in de regio's Apeldoorn, Eerbeek, Twello, Vaassen, Epe, Hattem, Heerde, Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Zwolle, Amersfoort, Barneveld, Deventer, Zutphen, Arnhem, Ede, Raalte, Wapenveld, Dieren, Brummen, Warnsveld, Olst, Wijhe, Colmschate et cetera.