Schuifwanden en Schuifdeurkasten

ONZE EIGEN PRODUCTIE IS UW VOORDEEL!
Bespaar tot wel 30% 

BENT U BENIEUWD NAAR DE PRIJS?
Vraag nu online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Kastenwand op maat met schuifdeuren

Kastenspecialist Kast op Maat Apeldoorn is gespecialiseerd in het maken van inbouwkasten en produceert in de eigen meubelwerkplaats professionele losse schuifdeuren (schuifdeurwanden) voor inbouwkasten en schuifdeurkasten met kastinterieurs op maat. Voor particulieren en bedrijven.

De maatwerk schuifdeuren en schuifdeurkasten zijn van interieurbouw kwaliteit en worden snel en voordelig op maat gemaakt in onze eigen meubelwerkplaats, zonder tussenkomst van derden.

De schuifdeuren en kastinterieurs van de inbouwkasten kunnen wandbreed en plafondhoog worden gemaakt.

HOOGTE EN BREEDTE

De maximale standaard inbouwhoogte voor een schuifdeur is 2700 mm.

De maximale standaard breedte voor een schuifdeur bedraagt 950 mm.

Bredere en hogere deuren op aanvraag.

De maximale inbouwbreedte is 5970 mm.

LUXE SCHUIFDEUREN NAAR WENS

Het schuifdeursysteem en de omlijsting van de schuifdeur zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium.

Het geleidingssysteem is kogelgelagerd en onderrollend.

U kunt kiezen voor schuifdeuren met een aluminium omlijsting (tevens de handgreep) met een paneelvulling van hout, gekleurd glas, spiegel of schuifdeuren zonder aluminium omlijsting, dit zijn de klassieke / landelijke paneel schuifdeuren met een ingefreesde handgreep, deze zijn er in diverse modellen.

schuifdeurkasten op maat op de slaapkamer

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

De exclusieve en hoogwaardige materialen zorgen voor kwaliteit en een luxueuze uitstraling. Ze staan garant voor een lange levensduur. Het geruisloze lagersysteem is onderhoudsvrij en comfortabel in gebruik.

Door de ruime keuze van kleuren, stijlen en decors is het schuifdeursysteem universeel toepasbaar, van klassiek tot modern en van zakelijk tot huiselijk.

Waar toepassen?

Met het luxe schuifdeursysteem kunt u uw schuifdeurwand of schuifdeurkast op maat naar eigen wens samenstellen en toepassen in o.a.:

  • Slaapkamer
  • Kantoor
  • Bijkeuken
  • Hotel
  • Zolder schuin dak
  • etc.

SCHEIDINGSWAND

De schuifdeuren met aluminium omlijsting zijn niet alleen geschikt voor kasten, maar kunnen ook als scheidingswand gebruikt worden.

ONLINE OFFERTE AANVRAGEN VOOR EEN SCHUIFDEURENKAST
U kunt online een offerte voor een schuifdeurenkast aanvragen via ons OFFERTEFORMULIER. Dan ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte in uw mailbox.

ONLINE OFFERTE AANVRAGEN VOOR ALLEEN SCHUIFDEUREN
Wilt u alleen schuifdeuren en geen kastinterieur, dan kunt u op onze website www.schuifdeuren-op-maat.nl online een OFFERTE aanvragen voor een schuifdeurwand op maat. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen een offerte in uw mailbox.

REGIO'S
Kast op Maat Apeldoorn levert en monteert schuifdeuren en kasten op maat in de regio's Apeldoorn, Eerbeek, Twello, Vaassen, Epe, Hattem, Heerde, Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Zwolle, Amersfoort, Barneveld, Deventer, Zutphen, Arnhem, Ede, Raalte, Wapenveld, Dieren, Brummen, Warnsveld, Olst, Colmschate, Wijhe et cetera.