Reviews

Deel uw ervaring met ons!

Omdat wij streven naar een maximale klanttevredenheid zijn wij erg geïnteresseerd in uw ervaring. 

Schrijf hier uw eigen ervaring

Beoordeling

Wordt niet getoond

Wordt wel getoond

Reacties van onze klanten

Schuifdeurkast

Jan en Ina Förch schreef 10 mei om 15:03u:

We hadden het idee om van één van de slaapkamers een grote inloopkast in U-vorm te maken. Gert Dallinga dacht goed mee en gaf aan dat er in de hoeken dan wat verloren ruimte is en bovendien dat het wel erg veel kastruimte voor ons tweeën was.
Na wat rekenwerk hebben we toch besloten om te kiezen voor twee tegenoverliggende schuifdeurkasten. Een hang/legkast met vijf deuren en een legkast met drie deuren.
Na onze eerdere positieve ervaring in april 2017 (zie de review) heeft Gert op alle punten weer aan onze verwachtingen voldaan.
We zijn dik tevreden en krijgen veel complimenten van familie en kennissen voor de mooie en praktische oplossing.
Die complimenten geven we graag door aan Gert Dallinga.

Schuifdeuren+kast 2.40 m

Marjolein schreef 31 mrt om 17:47u:

Eerlijk advies, fantastische service en prachtige kast.

Schuifdeurkast en schuifdeuren onder dakbeschot slaapkamers

Ben Hendriks schreef 19 mrt om 09:40u:

In onze nieuwe woning heeft Gert Dallinga van Kast op Maat Apeldoorn 3 prachtige schuifdeur kasten op maat gemaakt. We werden goed voorgelicht welke mogelijkheden er waren werden de kasten gemonteerd.
Een aanbeveling voor toekomstige klanten

Kastenwand met schuifdeuren.

B.van Eijk schreef 19 mrt om 09:01u:

Top product.

schuifdeurkasten op maat

Naro schreef 28 feb om 09:21u:

We hebben de kasten enkele maanden in gebruik. De bergruimte is praktisch en ruim. Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing heeft Gert gedaan wat hij belooft. Hij werkt zeer netjes en komt de gemaakte afspraken na. Ik verwijs kennissen met een gerust hart door naar hem.

Klerenkast met roldeuren, 3,5 meter.

Bastiaan van Alphen schreef 14 feb om 19:41u:

Klantvriendelijk, meedenkend en luisterend naar de wensen van ons om er daarna aan te voldoen. Prachtige luxe, grote kast op maat, gedegen vakwerk! Zeer goede service, goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Kortom heel erg tevreden!

Schuifdeurenkast

Sam en Corrie schreef 9 jan om 11:35u:

Zeer goed resultaat. Gert werkt heel netjes. Goede en prettige communicatie.

schuifdeurkast slaapkamer.

Christa schreef 7/12/18 om 07:30u:

Het hele proces van ontwerp tot plaatsing is prima verlopen. Gert is een vakman dat merk je aan alles, afspraken worden goed nagekomen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen Kast op maat aanbevelen.

Kastenwand met schuifdeuren en gangkast

M. van Bergen schreef 30/11/18 om 09:00u:

Om meer opbergruimte te creëren in mijn appartement heb ik Gert twee kasten laten maken, één met schuifdeuren in de werkkamer en één met openslaande deuren in de gang. Het hele traject van het eerste contact en inmeten tot de plaatsing van de kasten is naar volle tevredenheid verlopen. Bij het inmeten nam hij alle tijd en dacht hij goed mee met mijn wensen. Het eindresultaat is twee perfect passende en mooi afgewerkte kasten waar ik super tevreden mee ben.
Gert is een echte vakman die goed communiceert, doet wat hij belooft en voor de volle 100% achter zijn producten staat. Als je een maatwerkkast wil laten maken: zoek niet verder, bel Gert en alles komt goed!

Wandkast overloop

Gerk van Gortel schreef 15/11/18 om 07:50u:

Het bewijs dat vakmannen nog bestaan. Bedankt Gert Dallinga, echt vakwerk. kasten wand Ingemeten en op de mm passend gemaakt, en in minder dan 1 dag gemonteerd.

Kledingkast op maat met schuifdeuren

Iris schreef 7/09/18 om 10:47u:

Goede ervaring. Er wordt mee gedacht bij het ontwerpen van de kast tot op de kleine details. Communicatie via de mail en telefoon loopt ook erg soepel. Zou hier zeker nog een keer terug komen voor een andere kast.

Maatkasten voor slaapkamer en bijkeuken

Erik schreef 6/09/18 om 20:08u:

Vanaf eerste contact goede begeleiding om tot een ontwerp te komen. Heldere adviezen en nuttige praktijktips. Duidelijke planning en meetmomenten om uiteindelijk een perfecte kast te krijgen. Kasten worden vakkundig geplaatst en voldoen aan alle verwachtingen. Kortom een aanrader!

schuifwand

Fam. Coulier schreef 6/09/18 om 07:59u:

Kast op Maat heeft bij ons een schuifwand geplaatst. De ervaring wordt door ons gezien als zeer prettig en professioneel. Het resultaat is fantastisch.

2 slaapkamerkasten op maat

Annemarie en Nick schreef 10/07/18 om 16:00u:

N.a.v. de vele positieve reviews te hebben gelezen op de site contact opgenomen met Gert Dallinga. Na het showroombezoek met duidelijke uitleg waren we helemaal overtuigt en Gert heeft het ook helemaal waar gemaakt. Wat een vakman, geweldig! Onze kleine slaapkamer is inmiddels omgetoverd tot een prachtige walk-in-closet. Wij hebben een perfect adres gevonden voor prachtige op maar gemaakte kasten, écht een aanrader!

Inloopkast en kledingkast

Irmke fuite schreef 14/06/18 om 22:08u:

We zijn heel erg tevreden met onze kasten. Goed advies gekregen in de showroom.
Snelle levering en het resultaat is prachtig.

Hang-legkast met 2 schuifdeuren

N. van Bezooijen schreef 27/05/18 om 21:56u:

Deskundig advies. Meedenken over mogelijke oplossingen.
Ter plekke ingemeten, daarna op maat gemaakt. De kast paste perfect.
Top kwaliteit en goede service.
Kast op maat Apeldoorn bevelen wij aan.

2x schuifdeurkast, 1x draaideurkast, 1x kastinterieur

Geurt en Lidy Vink schreef 26/03/18 om 09:49u:

HEEL TEVREDEN! Gert reageert snel, neemt maten op, maak snel kostenoverzicht. Je weet waar je aan toe bent, denkt mee met bijvoorbeeld indeling vd kasten, laat voorbeelden zien waardoor je zelf de keus kunt maken. Werkt zorgvuldig, komt afspraken na. Kortom een betrouwbaar adres voor goede kwaliteit kasten. Heerlijk om eindelijk kasten te hebben tot aan plafond, geen stofnesten meer! Nogmaals dank Gert!

Inbouwkast

J.Kennis schreef 15/03/18 om 19:38u:

Heel tevreden, mooie en goede kwaliteit kast.
Vakkundig advies en goede service.
Zeker een aanrader voor iedereen die een kast op maat wil laten maken.

Schuifdeurkasten

Martien& Ivonne uit Laag-Soeren schreef 15/03/18 om 11:58u:

Gert heeft heel mooi werk afgeleverd.
Werkt heel netjes en correct.
Super kwaliteit.
Zijn er super blij mee en dat net een dag klaar voor onze verhuizing.
Gert we bevelen je aan.
Krijgt van ons een 10.👍🏻👍🏻😉

Inbouwkast

Verhoef schreef 28/02/18 om 20:37u:

Prima service en een goede kast perfect op maat. Nu na 4 jaar is de kast nog steeds in zeer goede staat.

schuifdeurkast

Frits Hofman schreef 27/02/18 om 10:47u:

Vakkundig advies. Meedenken met onze wensen en mooie materialen. Snelle levering en zeer mooi eindresultaat. Zijn zeer tevreden en is een aanrader voor iedereen die een kastenwand wil laten maken en plaatsen.

2 x 3 schuifwand kastdeuren, glas en houten panelen

Christa Dronkers schreef 26/02/18 om 22:40u:

Goede service door een gezellige Gert die op deskundige manier adviseerde en de kastdeuren monteerde.
Tip: om een spiegeldeur te beschermen tegen evt scherpe beschadiging van kledinghangers zou er misschien standaard al een beschermlaag aangebracht kunnen worden.

Inbouwkast

Hans Scheepens schreef 26/02/18 om 20:34u:

Kundig advies , snelle plaatsing , mooi resultaat

Schuifdeurkast

Martijn Krist schreef 13/01/18 om 23:34u:

Goede persoonlijke begeleiding en advies van Gert Dallinga. Uiteindelijk een prachtige schuifdeurkast geworden van mooie kwaliteit en perfect geplaatst en afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en raden kast op maat zeker aan.

Inbouwkast

R.Scholten schreef 13/01/18 om 20:46u:

Prima aflevering en montage. Vriendelijke service en goede voorlichting.

inbouw linnenkast / schuideurkast in slaapkamer

Coen Wouters schreef 29/11/17 om 13:53u:

Gert Dallinga is een super vakman! Denkt mee, geeft adviezen en maakt dan iets waar je alleen maar heel erg blij mee kunt zijn en wat precies aan de vraag voldoet. Een prachtige solide kast! Perfecte aflevering en montage!

Schuifdeurkast

Ed Jansen schreef 28/11/17 om 07:25u:

Prima kwaliteit met perfecte aflevering en montage.

Kledingkast

W.Koorn schreef 8/11/17 om 16:26u:

Na zorgvuldig meten een kast ingebouwd die perfect past.

schuifdeurkast en inbouw boekenkast

Fam. J.G. van der Schans schreef 8/11/17 om 12:18u:

Bij Kast op Maat hebben wij een (slaapkamer) schuifdeurkast en een boekenkast besteld.
Bij de eerste ontmoeting in de showroom hebben wij al een duidelijke uitleg gekregen.
Verder zijn er prima contacten geweest in het vervolgtraject.
Gert Dallinga heeft daarbij uitstekend meegedacht in de totstandkoming van het eindresultaat.
Tijdens deze contacten bleek daarbij zijn grote nauwkeurigheid en vakmanschap.
Door goed overleg zijn we stap voor stap tot een prachtig geheel gekomen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat als ook de correcte en prettige werkwijze.

Schuifdeuren

Kim en David van Brummen schreef 19/10/17 om 21:06u:

Kast op maat heeft voor ons twee kasten met drie schuifdeuren gemaakt. De kasten zien er mooi uit en hebben een degelijke afwerking. De service is uitstekend, we werden van voldoende en eerlijke informatie voorzien en er werd met ons meegedacht. Vakmanschap!

Schuifdeur

Kim en David van Brummen schreef 18/10/17 om 20:00u:

Deskundig advies, snelle reacties op contactaanvraag, professioneel product.

schuifdeurkast

Albert & Grethe Heshusius schreef 26/09/17 om 14:06u:

Na bijna 40 jaar waren wij helemaal uitgekeken op een 560 cm brede wand met kasten van verschillende formaten en uitvoeringen.
De IKEA brochure bijvoorbeeld bood wel voldoende mogelijkheden, maar wij wensten ons een kastenwand uit één stuk met schuifdeuren en die ook nog eens nagenoeg zou aansluiten op het hoge plafond dat naar achteren toe schuin afloopt.
Standaardkasten passend maken bleek geen optie en daarom hebben wij Kast op maat Apeldoorn benaderd om met ons mee te denken. Hoewel wij echte doe-het-zelvers zijn en ook nog een eigen(wijze) visie hebben, waren de opeenvolgende gesprekken met Gert Dallinga op locatie erg verhelderend. Dat kan ook niet anders als je je realiseert dat interieurbouw Gert met de paplepel is ingegeven en de productie van kasten op maat al jaren achtereen zijn specialiteit is.
Voorafgaande aan de productie heeft Gert alles ingemeten en op locatie ook nog eens een mal gemaakt. Hiermee is hij aan de slag gegaan en bouwde hij in zijn werkplaats een demontabele kastenwand volgens de overeengekomen specificaties.
En dan komt het moment van plaatsing; een reusachtige partij panelen, planken, roldeuren en de nodige ijzerwaren werden uitgeladen. En vervolgens begint meteen het echte werk: systematisch wordt op relatief eenvoudige wijze het ene element na het andere element ingenieus gekoppeld en voordat je er erg in hebt, staat er een complete kastenwand met een zee aan plank- en hangruimten. Het plaatsen van de schuifdeuren en de afstelling daarvan is een uiterst secure bezigheid en daarmee werd de realisatie van de door ons zo gewenste kastenwand afgerond.
Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat en wij bevelen Gert Dallinga graag aan.

Schuifwand

Marco schreef 22/09/17 om 06:57u:

In het aankoop proces al prettig contact gehad met Gert. De wand is inmiddels geplaatst en de afwerking is top!

Schuifdeurkast

Fam. Overweg schreef 21/09/17 om 09:24u:

Super tevreden over de kast. Goed geïnformeerd bij aanvang, en duidelijke afspraken over levering en plaatsing. Kast was snel geplaatst en, niet onbelangrijk, er werd erg netjes gewerkt!

Schuifdeurenkasten

B en T Zoetbrood. schreef 6/09/17 om 09:59u:

Gert Dallinga heeft de schuifdeurenkasten netjes ingebouwd.
De schuifdeuren lopen perfect.
Wij zijn heel tevreden met Gert.

Schuifdeuren voor kledingkast

Fam. Breden schreef 6/09/17 om 08:29u:

Schuifdeuren laten maken door Kast op Maat uit Apeldoorn. Gert Dallinga is iemand die met de klant meedenkt en een vakman. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Gert bedankt voor de prettige samenwerking.

Inbouw schuifdeurkast

A.Bal schreef 9/07/17 om 07:50u:

Keurig net bedrijf,Gert Dallinga heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden.
Tijdens onze vakantie heeft hij de kast geplaatst en alles weer keurig schoon achtergelaten.
De schuifdeuren lopen prima,kortom aanbevelenswaardig .

Schuifwand

H. Wansink schreef 7/07/17 om 13:30u:

Zeer goed. Denk mee en geeft aan wat de mogelijkheden zijn. Werkt netjes.

slaapkamerkast(en)

Gererd Bijloo schreef 7/07/17 om 08:01u:

UITSTEKEND! Er is echt vakwerk geleverd. Er zijn 2 kasten aangebouwd aan bestaande kasten. Verschil is nauwelijks te zien. Ze vormen ene geheel. Ook het werk is uitgevoerd zonder * rommel*
Ik zag dat er zelfs werd gestofzuigd!!

Alle hulde!!!!!

Schuifdeurkast tussen 2 muren

Jorne Dijkerman schreef 24/06/17 om 16:25u:

Sociale man met een duidelijk verhaal. Afspraak bij ons thuis voor inmeten en 2 weken later zat de kast er al keurig en netjes in. Ik zou Kast op Maat Apeldoorn ook zeker aanbevelen binnen mijn kennissenkring.

Schuifdeurkast op maat

Fam. Blom schreef 16/06/17 om 11:10u:

Gert Dallinga is een vakkundige persoon die doet wat jij beloofd en prettig in de omgang.
De geleverde materialen zijn van zeer goede kwaliteit en de prijs is meer dan in orde.

Kledingkast met 3 schuifdeuren op maat gemaakt.

Anke Siedsma schreef 14/06/17 om 08:52u:

Een hele goede ervaring. Binnen enkele weken van aanvragen tot plaatsen.
Goed meegedacht met onze wensen. Prettig in het contact. En niet te vergeten een prachtige kast.
Een absolute aanrader!

opbergkast in bijkeuken

Luite E. Brouwer schreef 14/06/17 om 08:05u:

Meedenkend, plezierig en correct

Kledingkast

Yildirim schreef 16/05/17 om 22:17u:

Wij zijn heel tevreden met de kast. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Advies en levering en montage waren goed.

Kledingkast

Wilma schreef 8/05/17 om 17:55u:

Mooie kast, prima prijs/kwaliteit verhouding, meneer Dallinga is een harde werker. Wij zijn erg tevreden

Schuifkast met inbouw

Marc Bouwmeester schreef 5/05/17 om 14:35u:

Prima kast en ook prima service, daarbij is de eigenaar een aardige hardwerkende kerel die je het ook van harte gunt!
Wij hebben ondertussen 2 kasten aangeschaft en 2 x voor de volle 100% tevreden.

Maatwerk schuifdeurkast

Daan Roelofs schreef 3/05/17 om 22:07u:

Gert denkt goed mee, het hele traject verliep meer dan prima. Ook tegen een scherpe prijs. Kan op korte termijn de plaatsing doen, professioneel gebouwd. Kortom, erg tevreden: Zou zo nog een keer kast-op-maat inschakelen.

inloopkast

Marjanne Freriks schreef 25/04/17 om 15:44u:

goed meegedacht, snelle levering, vakkundige plaatsing: maatwerk!

schuifkastenwand en draaideurkasten

Eddie Bosch schreef 22/04/17 om 20:11u:

positief, prijs kwaliteit goed, montage goed verzorgd

Schuifdeurkasten

Mariska schreef 21/04/17 om 13:48u:

Mooie solide kasten, fijne service, echte aanrader!

Vrijstaande schuifdeurkast op maat

Jan en Ina Förch schreef 12/04/17 om 13:52u:

Wij waren op zoek naar opbergruimte voor de zolderkamer.
Na een brede oriëntatie kwamen we uit bij Kast op Maat in Apeldoorn.
Voor ons gaf de doorslag:
- Goede en prettige communicatie;
- Het nakomen van afspraken;
- De kwaliteit van de gebruikte materialen;
- Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit;
- Vakkundige plaatsing.

Schuifwandkast

royston test schreef 7/04/17 om 22:23u:

Ca. 5 jaar geleden een kast op maat laten maken met schuifdeuren die dempen (bij het sluiten), echt stevige en solide kast. Een aparte gedeelte voor de kinderen, en ondanks intensief gebruik geen centje pijn. Af en toe stofzuigen bij de wieltjes, dat is het enige onderhoud! Echt de moeite waard!