Reviews

Deel uw ervaring met ons!

Omdat wij streven naar een maximale klanttevredenheid zijn wij erg geïnteresseerd in uw ervaring.

Schrijf uw review

2 afzonderlijke schuifwanden voor inbouwkast.

Rated 5 out of 5
10 maart 2023

Wij zijn bij Gert terecht gekomen via de website. We hebben zijn reviews ook bekeken en zien daar steeds een volle score van 5 sterren staan. Dan lijkt het toch goed. Ons oordeel is dat het ook zo goed is.

Gert antwoord snel, denkt mee, is eerlijk en heeft echte vakkennis. Komt zijn afspraken altijd na en heeft daarnaast ook nog eens een fijne persoonlijkheid. Waar vind je dat nog tegenwoordig.

Volgende keer weer Gert bellen, dat zou iedereen moeten doen als je iets moois en goeds wilt in je huis of kantoor.

Niet twijfelen dus.

Dank Gert

Marco Wientjes

Schuifdeur kast

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

We werden vriendelijk ontvangen in de showroom. Al onze wensen waren mogelijk. De afwerking van onze kast is van hoge kwaliteit. Gert is een goede en vriendelijke vakman. Hij heeft echt kennis van zaken. Ook de wijze waarop hij de zaken bij de opbouw van de kast aanpakt is grote klasse. Voor de volgende kast op maat komen we eerst bij ten langs.

Fam. Broekhuis

Kast op maat

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

Fijn contact gehad met Gert. Erg klantvriendelijk. De kast is erg goed gemonteerd. Prachtige kast! Gert is een vakman die betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt. Zeker aan te bevelen.

Enrique Suanes

Schuifdeurwand

Rated 5 out of 5
16 januari 2023

We hebben door Gert een schuifdeurwand laten plaatsen. Gert dacht goed mee over de kleur en afwerking, en was daarbij ook heel prettig in de omgang. Uiteindelijk is de wand heel mooi geplaatst. We zijn er erg blij mee.

Nicole

schuifdeuren op maat + inbouwkast

Rated 5 out of 5
9 januari 2023

Gert heeft drie kasten in ons huis een upgrade gegeven. Hij heeft schuifdeuren op maat gemaakt, en een onlogisch ingedeelde inbouwkast geheel aangepast. We zijn heel tevreden met de kwaliteit van het werk, en waarderen Gert in zijn ervaring met dit soort projecten: hij ziet in één oogopslag hoe iets verbeterd kan worden en hoe ruimte optimaal benut kan worden. Daarnaast is hij vriendelijk, denkt graag mee en heeft oog voor detail.

Judith

Kast op maat tussen wanden en plafond

Rated 5 out of 5
29 december 2022

Een voorbeeld bedrijf hoe het hoort. Met name de volgorde; inmeten wanneer het eenmaal zo ver is (overigens was dat bij ons binnen 1,5 maand) en daarna ook direct met de kast aan de gang in werkplaats om vervolgens een paar dagen later te plaatsen. Het resultaat (en meedenken in oplossingen) is een aanrader. Gert, bedankt en een hele hoop bedrijven zouden een voorbeeld aan jouw werkwijze moeten nemen. Dat voorkomt een hoop teleurstellingen, wachtrijen, backorders etc.

Dennis van Maaren

Schuifdeur

Rated 5 out of 5
29 december 2022

Super mooie kast voor een prima prijs.

Gert denkt mee, komt zijn afspraken na

en werkt netjes. Een echte vakman en een

prettig persoon. Zeker een aanrader!

Fam. Maathuis

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
22 december 2022

Na een zeer goede ervaring met de eerste inbouwkast van 5 m besloot ik voor me nieuwe woning om Dhr Gert in te schakelen voor een inbouwkast. Hij is duidelijk in de communicatie, klantvriendelijk, denkt mee en correct met de offerte en afspraken. Wederom super tevreden! Zeker een bedrijf en persoon aan te raden. Dank je wel Dhr Dallinga

Sheila Merhai

Inbouwkasten

Rated 5 out of 5
22 december 2022

Positieve ervaringen van onze naaste buurvrouw brachten ons bij Gert Dallinga. Net als zij, zijn ook wij uiterst tevreden met het resultaat van zijn vakmanschap Vooral met zijn zorgvuldige werkwijze en perfecte vormgeving kunnen we hem absoluut aanbevelen.

GHH Rensink

Inbouwkast onder schuine wand

Rated 5 out of 5
11 december 2022

Na eerdere zeer goede ervaringen met inbouwkasten van Gert, een kledingkast onder een schuine wand laten maken.

Gert denk goed mee met indeling en optimaal gebruik van de ruimte onder de schuine wand.

Alles gaat in goed overleg.

Wederom weer zeer tevreden met een prachtige kast. Die tevens perfect past bij de lage kast die Gert eerder voor ons heeft gemaakt

Bedankt Gert.

Christian en Marinka

Inbouw kledingkast

Rated 5 out of 5
19 september 2022

Gert vraagt of je de offerte goed hebt ontvangen, denkt goed mee met wensen van inrichting (wat een mogelijkheden zijn er), zoekt oplossingen, laat weten dat hij onderweg is, werkt rustig en netjes. Bovenal een prachtige kwaliteitskast afgeleverd. De mooiste die ik ooit gehad heb.

Anita

2 kledingkasten

Rated 5 out of 5
7 september 2022

Gert communiceert goed over hetgeen hij gaat maken en levert vervolgens een schitterend resultaat. Zeer tevreden !

Leo

Inbouwkast slaapkamer

Rated 5 out of 5
29 mei 2022

Niet verder zoeken u bent bij kast op maat aan het juiste adres. Gert is een absolute vakman en levert keurig werk tegen een redelijke prijs.

Tjerk & Alice Loopik

Kastenwand met schuifdeuren

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Bij het oriënteren voor een geschikt adres voor het laten maken en plaatsen van onze kastenwand met schuifdeuren, zagen we op zijn website alleen maar lovende woorden van klanten voor Gert. Vanaf het eerste contact tot en met uiteindelijke plaatsing kunnen we deze lovende reacties alleen maar onderschrijven. Toegankelijk, oplossingsgericht, nauwgezet, We kijken met grote tevredenheid terug op zijn werkzaamheden. Een aanrader voor een ieder die een kast op maat wenst.

Henk Slingerland

Inbouwkasten in beide slaapkamers

Rated 5 out of 5
25 april 2022

Gert heeft prima vakwerk afgeleverd. Denkt met je mee, heeft veel deskundigheid in huis en is bereid tot het uiterste te gaan. Daarnaast neemt hij alle tijd voor je en geeft goede en duidelijke adviezen. Ook de prijsstelling is concurrerend. Goede communicatie via mail en app maakt het alles tot een prima werkzaam geheel.

Wander Bod

Voorraad/opbergkast

Rated 5 out of 5
25 april 2022

Fijn geholpen om onze wensen kenbaar te maken! Blij met onze kast!

Esther

Inbouwkast met 4 schuifdeuren

Rated 5 out of 5
7 april 2022

In één woord: vakwerk. Gert werkt uiterst secuur en laat niets aan het toeval over. Heeft zelfs onze trap opgemeten om te zien of de beoogde deuren wel naar boven konden. Snelle en heldere communicatie. De kast werd voorbereid in de werkplaats en werd in een dagdeel gemonteerd.

Tanja

Inbouwkast / kledingkast

Rated 5 out of 5
7 april 2022

Een absolute aanrader! Super service, afspraken mee te maken, werkt super netjes. Nogmaals dank Gert

Michel

Hang leg en laden schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
3 februari 2022

Prima werk geleverd en goede communicatie met Gert dallinga

Wij zijn helemaal tevreden

Jan Gosens

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
5 januari 2022

Onze ervaring met Gert van Kast op Maat Apeldoorn zijn voortreffelijk. Voor de tweede keer een kast door hem laten maken, beide keren zeer tot onze tevredenheid. Gert communiceert heel duidelijk, denkt goed mee over de mogelijkheden en is zeer secuur. Na het precieze inmeten werd de kast voorbereid in de werkplaats en daarna in ons huis afgemonteerd.

Zoek niet verder als u een kast wilt laten maken: neem dit bedrijf!

Ruud en Marja

Wandkast op maat met draaideuren

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

prima ervaring, Goede en prettige communicatie, Gert komt zijn afspraken helemaal na. Kasten zijn van een goede kwaliteit en worden na inmeting in de werkplaats al helemaal compleet in elkaar gezet. Bij plaatsing wordt alles keurig en correct afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden!!

Ap en Els

Wandkast

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Top service houd zich aan de afspraken goede kwaliteit materialen Na service is ook goed

I de Graaf

Wandkast op maat in de slaapkamer

Rated 5 out of 5
22 november 2021

Via “mond op mond”reclame bij Gert terecht gekomen. Geen moment spijt. Hele correcte afhandeling. Goeie tips over het visueel maken, hoe groot de kast uiteindelijk wordt. Mooi en degelijk materiaal, goede keuze én goed advies over kleuren en indeling.

Bedankt Gert!

Henk en Jos Veldman

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Gert heeft een prettige manier van communiceert erg prettig. Komt zijn afspraken altijd na, en wat hij levert is vakwerk. De kast is netjes afgewerkt en voldoet uitstekend. Kasten op maat is zeker aan te bevelen.

Lies Rijckenberg

Kast op maat in berging

Rated 5 out of 5
10 juli 2021

Je hebt met eigenaar Gert een goede en directe communicatie. Korte lijn via WhatsApp. Communicatie is hierdoor erg prettig. Reageert snel. Komt zijn afspraken na. Gaat professioneel te werk. Na inmeten wordt de kast in zijn werkplaats op maat gemaakt en bij de klant in elkaar gezet. Werkt snel en zeer netjes. Op locatie wordt de kast in elkaar gezet. Levert een kast af die kwalitatief goed is. Offerte is duidelijk. Ik zal Gert zeker aanraden.

Eric Zwiers

Schuifwanden

Rated 5 out of 5
17 mei 2021

Van het allereerste contact, de keurige offerte, het uitzoeken van de schuifdeuren, de prijs, maar bovenal het maatwerk en de kwaliteit van de schuifdeuren, echt alles heeft Gert subliem voor elkaar! Het was haast onmogelijk qua maatvoering, maar Gert heeft het tóch voor elkaar gekregen. Een topadres, niet verder zoeken.

Sandra Berkouwer

Schuifdeurkasten op maat

Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Wij hebben bij Gert 3 schuifdeurkasten op maat besteld. Echt super kwaliteit en strakke afwerking! Ik zou geen betere weten !

J. Mol

Inbouwkasten met schuifdeuren

Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Gert heeft in onze woning in de Apeldoornse wijk Woudhuis twee prachtige en zeer praktische inbouwkasten gemaakt. In de bijkeuken een kast met twee schuifdeuren: heel handig voor keukenspullen, voorraad e.d. Op de slaapkamer een ruime kast met drie schuifdeuren, waarvan een met spiegel. Ruimschoots genoeg opbergruimte voor de kleding van twee volwassenen + beddengoed, weekendtassen e.d.

Gert is een echte vakman: hij werkt erg netjes, gaat pas weg als het resultaat helemaal naar wens is en denkt graag mee om de kast precies passend aan de situatie te maken. Van een kast van Kast-op-maat ga je zeker geen spijt krijgen!

Kim en David

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Kast op maat levert een prima service, wij zijn erg blij met onze kast , helemaal naar eigen wens op maat gemaakt.

Frank en Silvia

Schuifdeuren wand

Rated 5 out of 5
19 januari 2021

Goede kwantiteit. Prima service en prettige samenwerking. Wij zijn blij met de kast en zeer tevreden.

Ben Kamphorst

Garderobekast.

Rated 5 out of 5
19 januari 2021

Tevreden over resultaat en de snelle plaatsing. Fijne communicatie met bedrijf en prima service.

RB Apeldoorn

Inbouwkast slaapkamer

Rated 5 out of 5
19 januari 2021

Erg blij met de kast en met Gert. Waar andere partijen niet de kast in konden bouwen en een stukje zou uitsteken, kon het wel bij Gert. Zonder verlies van kastruimte. Daarnaast is hij vlot met leveren, is hij realistisch in wat kan, denkt graag met je mee en houdt hij je keurig op de hoogte van het proces.

Michelle

slaapkamerkast schuifdeuren met lades en hang gedeelte van bodem tot plafond

Rated 5 out of 5
25 december 2020

Prima, goede afspraken, meedenken, plaatsing goed uitgevoerd. Het is een stevige kast , met voldoende lades, omdat deze tot het plafond doorloopt en 70cm diep ipv 60cm wat standaard te koop is, is er ruimte voor 2 stapels kleding achter elkaar en de bovenste planken voor omwisselen zomer / winter kleding. Wij zijn blij met de geleverde kast.

Patricia Heussen

kasten met schuifdeuren

Rated 5 out of 5
24 december 2020

Vakwerk, geleverd als besproken. Geen seconde spijt gehad van de beslissing kast te laten maken bij “Kast op Maat”. Een absolute aanrader. Prima prijs /kwaliteit verhouding

Paul Mather

walk-in closet en kastenkamer

Rated 5 out of 5
21 november 2020

Zie onze eerdere recensie van 26-09-2017. Waar moet je dan zijn voor de inrichting van de walk-in closet en kastenkamer in je nieuwe woning? Bij Gert Dallinga van Kast op Maat Apeldoorn natuurlijk!

Na het aanhoren van onze specifieke wensen, heeft Gert ons wederom verrast met zijn inzicht, kennis en vaardigheden. Niet alleen producten waarmee wij uiterst tevreden zijn en waarmee wij van derden bewondering oogsten, maar bovenal producten waarmee hij ons gelukkig maakt.

Albert & Grethe Heshusius

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
8 juli 2020

Zeer positieve ervaring. Goede en snelle communicatie. Deskundig advies.

Vakkundige plaatsing, zeer netjes afgewerkt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

We zijn er hartstikke blij mee. Bedankt Gert.

Christian en Marinka

Inbouw schuifwand/kast

Rated 5 out of 5
29 juni 2020

Heel erg positief. Goede en snelle communicatie, flexibel qua planning en het eindresultaat is super. We hebben een schuifwand met 4 panelen. Kast zit er netjes in en het is mooi afgewerkt.

Het was voor ons ook onbekend want je weet nooit wat je via internet gaat krijgen, maar na het eerste contact geen moment spijt gehad. Een echte aanrader.

Stephan & Mariska

Kledingkast

Rated 5 out of 5
1 mei 2020

Zeer positief. Hadden al een kast laten maken in vorig huis. Beviel erg goed. Daarom zelfde kast laten maken voor nieuwe huis. Vloer liep wat scheef. Gert heeft dat mooi opgelost met verstelbare pootjes. Aan de buitenkant zie dat niet. Waren we heel blij mee!

Rita Maas

2 inbouwkasten op slaapkamers

Rated 5 out of 5
1 februari 2020

In 1 woord GEWELDIG.

Zelden heb ik, na gemaakte afspraken, zoveel medewerking en meedenken gehad als in dit geval.

Gert Dallinga, bedankt voor een op en top geleverde kwaliteit.

Jaap de Zwart

Schuifdeurkasten en draaideurkast

Rated 5 out of 5
1 februari 2020

Van het begin tot het eind hebben wij dit bedrijf als zeer prettig ervaren:

* De kunde en kennis van Gert zijn super.

* Fijn dat er een showroom is waar op afspraak de materialen zichtbaar zijn.

* Tijdens het ontwerp wordt er goed meegedacht met de klant.

* vakkundige plaatsing en service. Gert maakte zelfs een kast helemaal schoon tijdens onze verhuizing zodat we hem gelijk konden inrichten.

* zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Al met al willen we dit bedrijf van harte aanbevelen! Gert bedankt!

Fam. Flapper

Inbouwkast op de slaapkamer

Rated 5 out of 5
30 januari 2020

Wij zijn zeer tevreden over onze inbouwkast. In het proces bij het samenstellen van de kast zijn wij goed geadviseerd en qua kleuren combinaties was er heel veel mogelijk. Wij hebben ontzettend veel plezier aan de kast en het plaatsen is ook zeer netjes gedaan. Mochten wij in de toekomst weer een inbouwkast willen dan komen wij zeker terug bij Kast op Maat! Gert bedankt!

Anouk

Inbouwkast slaapkamer/overloop

Rated 5 out of 5
29 januari 2020

Wij zijn erg tevreden op de manier waarop Gert ons geholpen heeft. Eerlijk en duidelijk in advies . Eerder geleverd dan verwacht, keurig geplaatst . Zorgt dat alles goed afgedekt is , laat de boel weer netjes achter.

Zeker aan te bevelen.

Arjan en Martine Groffen

Kledingkasten

Rated 5 out of 5
20 november 2019

Gert is een vakman die zijn werk met hart en ziel doet. Zijn adviezen zijn helder en gemaakte afspraken komt hij volledig na. Hij werkt zorgvuldig en erg netjes. Wij zijn heel blij met de kasten zoals ze gemaakt en geplaatst zijn. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Hans en Ineke

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
2 november 2019

Na een duidelijk advies over onze kast is er snel een afspraak gemaakt om in te meten en binnen korte tijd werd de kast al geplaatst. Gert werkte hierbij erg netjes, heeft plezier in zijn werk en dacht goed met ons mee.

Wij zijn erg tevreden over de kast en bevelen hem zeker aan.

Erwin & Lianne

inbouw klerenkast slaapkamer

Rated 5 out of 5
12 oktober 2019

De heer Dallingagaf op bijzonder heldere wijze aan wat de mogelijkheden waren m.b.t. het vervaardigen van een inbouwkast, wat de daarbij behorende kost zouden zijn en hoeveel tijd het zou kosten de kast te maken.

Nu de kast is geplaatst zijn wij zeer tevreden over het resultaat.

“Kast op maat”is een aanrader!

Fam. P. Slump

Twee kledingkasten op maat

Rated 5 out of 5
12 oktober 2019

Gert van Kast op Maat heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze twee kledingkasten. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en nam ruim de tijd voor een gedetailleerd advies.

Binnen de afgesproken tijd heeft hij daarna de kasten geplaatst en heeft daarbij duidelijk veel plezier in zijn werk.

Al met al zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.

Ton en Jeanette

Kleding/linnen schuifdeurinbouwkasten 2 stuks en 1 draaideurkast voor ordners en fotoboeken.

Rated 5 out of 5
12 oktober 2019

Wij zijn super enthousiast over deze kasten. Fantastische kwaliteit.

Installatie is op deskundige wijze gedaan. Alles is gedaan op een prettige manier en dit bedrijf is zeker een aanrader.

Jan en Dieneke Kalksma

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
11 oktober 2019

Zeer tevreden. Gert houdt zich aan de afspraken, denkt goed mee. En de kast werd zelfs eerder geplaatst dan we hadden verwacht!

De kast is van een mooie goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee. De prijs is ook zeer goed.

Een aanrader!

Sabine

Kast op maat

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

Geweldig mooie kast op een moeilijke plek in mijn slaapkamer. Mijn slaapkamer is er veel mooier van geworden,en ik heb zo heel veel bergruimte erbij gekregen. Ondanks de scheve muren, de vloer die niet helemaal waterpas was is het een soepel lopende kast met drie schijfdeuren geworden die strak op de muur aansluit. Ben er ontzettend blij mee.

Is een blikvanger in mijn slaapkamer.

Marjolein

Inloopkast

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

Goede service. Komt afspraken na. Erg tevreden met de Inloopkast!

Fam Memelink

Inbouwkast op maat

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

Prettige ervaring met Gert. Onze uitbouw moest nog gebouwd worden, maar al vroeg geholpen met meedenken, en denken in mogelijkheden. In verband met vakantietijd proberen flexibel te zijn door vroeg langs te komen om in te meten, ondanks dat de verbouwing nog niet klaar was.

De belofte levertijd ruim aangehouden, zodat wij verrast waren hoe snel de kast klaar was.

Netjes en gestructureerd werken bij het plaatsen met korte uitleg erbij.

Hij maakt de kast zoals hij hem thuis ook zou willen zien.

Kortom: We zullen Kast op Maat zeker aanbevelen aan anderen!

Dijkgraaf

Schuifdeur kast (2x)

Rated 5 out of 5
10 oktober 2019

In juni hebben we door Gert 2 schuifdeur kasten laten plaatsen in ons nieuwe appartement. We hadden goede ervaringen met een vorige door hem geplaatste kast dus de keus was eenvoudig. Gert denkt actief mee en draagt ook oplossingen en mogelijkheden aan voor de nieuwe kasten. Afspraken over offertes, montage e.d. worden goed nagekomen en het plaatsen gaat altijd heel makkelijk. Kortom, een goede keus als je een goed product geplaatst wil hebben. We krijgen veel positieve reacties op de kasten van Kast op Maat Apeldoorn.

René en Astrid

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
10 mei 2019

We hadden het idee om van één van de slaapkamers een grote inloopkast in U-vorm te maken. Gert Dallinga dacht goed mee en gaf aan dat er in de hoeken dan wat verloren ruimte is en bovendien dat het wel erg veel kastruimte voor ons tweeën was.

Na wat rekenwerk hebben we toch besloten om te kiezen voor twee tegenoverliggende schuifdeurkasten. Een hang/legkast met vijf deuren en een legkast met drie deuren.

Na onze eerdere positieve ervaring in april 2017 (zie de review) heeft Gert op alle punten weer aan onze verwachtingen voldaan.

We zijn dik tevreden en krijgen veel complimenten van familie en kennissen voor de mooie en praktische oplossing.

Die complimenten geven we graag door aan Gert Dallinga.

Jan en Ina Förch

Schuifdeuren+kast 2.40 m

Rated 5 out of 5
31 maart 2019

Eerlijk advies, fantastische service en prachtige kast.

Marjolein

Schuifdeurkast en schuifdeuren onder dakbeschot slaapkamers

Rated 5 out of 5
19 maart 2019

In onze nieuwe woning heeft Gert Dallinga van Kast op Maat Apeldoorn 3 prachtige schuifdeur kasten op maat gemaakt. We werden goed voorgelicht welke mogelijkheden er waren werden de kasten gemonteerd.

Een aanbeveling voor toekomstige klanten

Ben Hendriks

Kastenwand met schuifdeuren.

Rated 5 out of 5
19 maart 2019

Top product.

B. van Eijk

schuifdeurkasten op maat

Rated 5 out of 5
28 februari 2019

We hebben de kasten enkele maanden in gebruik. De bergruimte is praktisch en ruim. Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing heeft Gert gedaan wat hij belooft. Hij werkt zeer netjes en komt de gemaakte afspraken na. Ik verwijs kennissen met een gerust hart door naar hem.

Naro

Klerenkast met roldeuren, 3,5 meter.

Rated 5 out of 5
14 februari 2019

Klantvriendelijk, meedenkend en luisterend naar de wensen van ons om er daarna aan te voldoen. Prachtige luxe, grote kast op maat, gedegen vakwerk! Zeer goede service, goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Kortom heel erg tevreden!

Bastiaan van Alphen

Schuifdeurenkast

Rated 5 out of 5
9 januari 2019

Zeer goed resultaat. Gert werkt heel netjes. Goede en prettige communicatie.

Sam en Corrie

schuifdeurkast slaapkamer.

Rated 5 out of 5
7 december 2018

Het hele proces van ontwerp tot plaatsing is prima verlopen. Gert is een vakman dat merk je aan alles, afspraken worden goed nagekomen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen Kast op maat aanbevelen.

Christa

Kastenwand met schuifdeuren en gangkast

Rated 5 out of 5
30 november 2018

Om meer opbergruimte te creëren in mijn appartement heb ik Gert twee kasten laten maken, één met schuifdeuren in de werkkamer en één met openslaande deuren in de gang. Het hele traject van het eerste contact en inmeten tot de plaatsing van de kasten is naar volle tevredenheid verlopen. Bij het inmeten nam hij alle tijd en dacht hij goed mee met mijn wensen. Het eindresultaat is twee perfect passende en mooi afgewerkte kasten waar ik super tevreden mee ben.

Gert is een echte vakman die goed communiceert, doet wat hij belooft en voor de volle 100% achter zijn producten staat. Als je een maatwerkkast wil laten maken: zoek niet verder, bel Gert en alles komt goed!

M. van Bergen

Wandkast overloop

Rated 5 out of 5
15 november 2018

Het bewijs dat vakmannen nog bestaan. Bedankt Gert Dallinga, echt vakwerk. kasten wand Ingemeten en op de mm passend gemaakt, en in minder dan 1 dag gemonteerd.

Gerk van Gortel

Kledingkast op maat met schuifdeuren

Rated 4 out of 5
7 september 2018

Goede ervaring. Er wordt mee gedacht bij het ontwerpen van de kast tot op de kleine details. Communicatie via de mail en telefoon loopt ook erg soepel. Zou hier zeker nog een keer terug komen voor een andere kast.

Iris

Maatkasten voor slaapkamer en bijkeuken

Rated 5 out of 5
6 september 2018

Vanaf eerste contact goede begeleiding om tot een ontwerp te komen. Heldere adviezen en nuttige praktijktips. Duidelijke planning en meetmomenten om uiteindelijk een perfecte kast te krijgen. Kasten worden vakkundig geplaatst en voldoen aan alle verwachtingen. Kortom een aanrader!

Erik

schuifwand

Rated 4 out of 5
6 september 2018

Kast op Maat heeft bij ons een schuifwand geplaatst. De ervaring wordt door ons gezien als zeer prettig en professioneel. Het resultaat is fantastisch.

Fam. Coulier

2 slaapkamerkasten op maat

Rated 5 out of 5
10 juli 2018

N.a.v. de vele positieve reviews te hebben gelezen op de site contact opgenomen met Gert Dallinga. Na het showroombezoek met duidelijke uitleg waren we helemaal overtuigt en Gert heeft het ook helemaal waar gemaakt. Wat een vakman, geweldig! Onze kleine slaapkamer is inmiddels omgetoverd tot een prachtige walk-in-closet. Wij hebben een perfect adres gevonden voor prachtige op maar gemaakte kasten, écht een aanrader!

Annemarie en Nick

Inloopkast en kledingkast

Rated 5 out of 5
14 juni 2018

We zijn heel erg tevreden met onze kasten. Goed advies gekregen in de showroom.

Snelle levering en het resultaat is prachtig.

Irmke Fuite

Hang-legkast met 2 schuifdeuren

Rated 5 out of 5
27 mei 2018

Deskundig advies. Meedenken over mogelijke oplossingen.

Ter plekke ingemeten, daarna op maat gemaakt. De kast paste perfect.

Top kwaliteit en goede service.

Kast op maat Apeldoorn bevelen wij aan.

N. van Bezooijen

2x schuifdeurkast, 1x draaideurkast, 1x kastinterieur

Rated 5 out of 5
26 maart 2018

HEEL TEVREDEN! Gert reageert snel, neemt maten op, maak snel kostenoverzicht. Je weet waar je aan toe bent, denkt mee met bijvoorbeeld indeling vd kasten, laat voorbeelden zien waardoor je zelf de keus kunt maken. Werkt zorgvuldig, komt afspraken na. Kortom een betrouwbaar adres voor goede kwaliteit kasten. Heerlijk om eindelijk kasten te hebben tot aan plafond, geen stofnesten meer! Nogmaals dank Gert!

Geurt en Lidy Vink

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
15 maart 2018

Heel tevreden, mooie en goede kwaliteit kast.

Vakkundig advies en goede service.

Zeker een aanrader voor iedereen die een kast op maat wil laten maken.

J. Kennis

Schuifdeurkasten

Rated 5 out of 5
15 maart 2018

Gert heeft heel mooi werk afgeleverd.

Werkt heel netjes en correct.

Super kwaliteit.

Zijn er super blij mee en dat net een dag klaar voor onze verhuizing.

Gert we bevelen je aan.

Krijgt van ons een 10.

Martien & Ivonne uit Laag-Soeren

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
28 februari 2018

Prima service en een goede kast perfect op maat. Nu na 4 jaar is de kast nog steeds in zeer goede staat.

Verhoef

schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
27 februari 2018

Vakkundig advies. Meedenken met onze wensen en mooie materialen. Snelle levering en zeer mooi eindresultaat. Zijn zeer tevreden en is een aanrader voor iedereen die een kastenwand wil laten maken en plaatsen.

Frits Hofman

2 x 3 schuifwand kastdeuren, glas en houten panelen

Rated 5 out of 5
26 februari 2018

Goede service door een gezellige Gert die op deskundige manier adviseerde en de kastdeuren monteerde.

Tip: om een spiegeldeur te beschermen tegen evt scherpe beschadiging van kledinghangers zou er misschien standaard al een beschermlaag aangebracht kunnen worden.

Christa Dronkers

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
13 januari 2018

Kundig advies , snelle plaatsing , mooi resultaat

Hans Scheepens

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
13 januari 2018

Goede persoonlijke begeleiding en advies van Gert Dallinga. Uiteindelijk een prachtige schuifdeurkast geworden van mooie kwaliteit en perfect geplaatst en afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en raden kast op maat zeker aan.

Martijn Krist

Inbouwkast

Rated 5 out of 5
13 januari 2018

Prima aflevering en montage. Vriendelijke service en goede voorlichting.

R. Scholten

inbouw linnenkast / schuideurkast in slaapkamer

Rated 5 out of 5
29 november 2017

Gert Dallinga is een super vakman! Denkt mee, geeft adviezen en maakt dan iets waar je alleen maar heel erg blij mee kunt zijn en wat precies aan de vraag voldoet. Een prachtige solide kast! Perfecte aflevering en montage!

Coen Wouters

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
28 november 2017

Prima kwaliteit met perfecte aflevering en montage.

Ed Jansen

Kledingkast

Rated 5 out of 5
8 november 2017

Na zorgvuldig meten een kast ingebouwd die perfect past.

W. Koorn

schuifdeurkast en inbouw boekenkast

Rated 5 out of 5
8 november 2017

Bij Kast op Maat hebben wij een (slaapkamer) schuifdeurkast en een boekenkast besteld.

Bij de eerste ontmoeting in de showroom hebben wij al een duidelijke uitleg gekregen.

Verder zijn er prima contacten geweest in het vervolgtraject.

Gert Dallinga heeft daarbij uitstekend meegedacht in de totstandkoming van het eindresultaat.

Tijdens deze contacten bleek daarbij zijn grote nauwkeurigheid en vakmanschap.

Door goed overleg zijn we stap voor stap tot een prachtig geheel gekomen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat als ook de correcte en prettige werkwijze.

Fam. J.G. van der Schans

Schuifdeuren

Rated 5 out of 5
19 oktober 2017

Kast op maat heeft voor ons twee kasten met drie schuifdeuren gemaakt. De kasten zien er mooi uit en hebben een degelijke afwerking. De service is uitstekend, we werden van voldoende en eerlijke informatie voorzien en er werd met ons meegedacht. Vakmanschap!

Kim en David

Schuifdeur

Rated 5 out of 5
18 oktober 2017

Deskundig advies, snelle reacties op contactaanvraag, professioneel product.

Kim en David

schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
26 september 2017

Na bijna 40 jaar waren wij helemaal uitgekeken op een 560 cm brede wand met kasten van verschillende formaten en uitvoeringen.

De IKEA brochure bijvoorbeeld bood wel voldoende mogelijkheden, maar wij wensten ons een kastenwand uit één stuk met schuifdeuren en die ook nog eens nagenoeg zou aansluiten op het hoge plafond dat naar achteren toe schuin afloopt.

Standaardkasten passend maken bleek geen optie en daarom hebben wij Kast op maat Apeldoorn benaderd om met ons mee te denken. Hoewel wij echte doe-het-zelvers zijn en ook nog een eigen(wijze) visie hebben, waren de opeenvolgende gesprekken met Gert Dallinga op locatie erg verhelderend. Dat kan ook niet anders als je je realiseert dat interieurbouw Gert met de paplepel is ingegeven en de productie van kasten op maat al jaren achtereen zijn specialiteit is.

Voorafgaande aan de productie heeft Gert alles ingemeten en op locatie ook nog eens een mal gemaakt. Hiermee is hij aan de slag gegaan en bouwde hij in zijn werkplaats een demontabele kastenwand volgens de overeengekomen specificaties.

En dan komt het moment van plaatsing; een reusachtige partij panelen, planken, roldeuren en de nodige ijzerwaren werden uitgeladen. En vervolgens begint meteen het echte werk: systematisch wordt op relatief eenvoudige wijze het ene element na het andere element ingenieus gekoppeld en voordat je er erg in hebt, staat er een complete kastenwand met een zee aan plank- en hangruimten. Het plaatsen van de schuifdeuren en de afstelling daarvan is een uiterst secure bezigheid en daarmee werd de realisatie van de door ons zo gewenste kastenwand afgerond.

Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat en wij bevelen Gert Dallinga graag aan.

Albert & Grethe Heshusius

Schuifwand

Rated 5 out of 5
22 september 2017

In het aankoop proces al prettig contact gehad met Gert. De wand is inmiddels geplaatst en de afwerking is top!

Marco

Schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
21 september 2017

Super tevreden over de kast. Goed geïnformeerd bij aanvang, en duidelijke afspraken over levering en plaatsing. Kast was snel geplaatst en, niet onbelangrijk, er werd erg netjes gewerkt!

Fam. Overweg

Schuifdeurenkasten

Rated 5 out of 5
6 september 2017

Gert Dallinga heeft de schuifdeurenkasten netjes ingebouwd.

De schuifdeuren lopen perfect.

Wij zijn heel tevreden met Gert.

B en T Zoetbrood

Schuifdeuren voor kledingkast

Rated 5 out of 5
6 september 2017

Schuifdeuren laten maken door Kast op Maat uit Apeldoorn. Gert Dallinga is iemand die met de klant meedenkt en een vakman. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Gert bedankt voor de prettige samenwerking.

Fam. Breden

Inbouw schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
9 juli 2017

Keurig net bedrijf,Gert Dallinga heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden.

Tijdens onze vakantie heeft hij de kast geplaatst en alles weer keurig schoon achtergelaten.

De schuifdeuren lopen prima,kortom aanbevelenswaardig .

A. Bal

Schuifwand

Rated 5 out of 5
7 juli 2017

Zeer goed. Denk mee en geeft aan wat de mogelijkheden zijn. Werkt netjes.

H. Wansink

slaapkamerkast(en)

Rated 5 out of 5
7 juli 2017

UITSTEKEND! Er is echt vakwerk geleverd. Er zijn 2 kasten aangebouwd aan bestaande kasten. Verschil is nauwelijks te zien. Ze vormen ene geheel. Ook het werk is uitgevoerd zonder * rommel*

Ik zag dat er zelfs werd gestofzuigd!!

Alle hulde!!!!!

Gererd Bijlo

Schuifdeurkast tussen 2 muren

Rated 5 out of 5
24 juni 2017

Sociale man met een duidelijk verhaal. Afspraak bij ons thuis voor inmeten en 2 weken later zat de kast er al keurig en netjes in. Ik zou Kast op Maat Apeldoorn ook zeker aanbevelen binnen mijn kennissenkring.

Jorne Dijkerman

Schuifdeurkast op maat

Rated 5 out of 5
16 juni 2017

Gert Dallinga is een vakkundige persoon die doet wat jij beloofd en prettig in de omgang.

De geleverde materialen zijn van zeer goede kwaliteit en de prijs is meer dan in orde.

Fam. Blom

Kledingkast met 3 schuifdeuren op maat gemaakt.

Rated 5 out of 5
14 juni 2017

Een hele goede ervaring. Binnen enkele weken van aanvragen tot plaatsen.

Goed meegedacht met onze wensen. Prettig in het contact. En niet te vergeten een prachtige kast.

Een absolute aanrader!

Anke Siedsma

opbergkast in bijkeuken

Rated 5 out of 5
14 juni 2017

Meedenkend, plezierig en correct

Luite E. Brouwer

Kledingkast

Rated 5 out of 5
16 mei 2017

Wij zijn heel tevreden met de kast. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Advies en levering en montage waren goed.

Yildirim

Kledingkast

Rated 5 out of 5
8 mei 2017

Mooie kast, prima prijs/kwaliteit verhouding, meneer Dallinga is een harde werker. Wij zijn erg tevreden

Wilma

Schuifkast met inbouw

Rated 5 out of 5
5 mei 2017

Prima kast en ook prima service, daarbij is de eigenaar een aardige hardwerkende kerel die je het ook van harte gunt!

Wij hebben ondertussen 2 kasten aangeschaft en 2 x voor de volle 100% tevreden.

Marc Bouwmeester

Maatwerk schuifdeurkast

Rated 5 out of 5
3 mei 2017

Gert denkt goed mee, het hele traject verliep meer dan prima. Ook tegen een scherpe prijs. Kan op korte termijn de plaatsing doen, professioneel gebouwd. Kortom, erg tevreden: Zou zo nog een keer kast-op-maat inschakelen.

Daan Roelofs

inloopkast

Rated 5 out of 5
25 april 2017

goed meegedacht, snelle levering, vakkundige plaatsing: maatwerk!

Marjanne Freriks

schuifkastenwand en draaideurkasten

Rated 5 out of 5
22 april 2017

positief, prijs kwaliteit goed, montage goed verzorgd

Eddie Bosch

Schuifdeurkasten

Rated 5 out of 5
21 april 2017

Mooie solide kasten, fijne service, echte aanrader!

Mariska

Vrijstaande schuifdeurkast op maat

Rated 5 out of 5
12 april 2017

Wij waren op zoek naar opbergruimte voor de zolderkamer.

Na een brede oriëntatie kwamen we uit bij Kast op Maat in Apeldoorn.

Voor ons gaf de doorslag:

– Goede en prettige communicatie;

– Het nakomen van afspraken;

– De kwaliteit van de gebruikte materialen;

– Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit;

– Vakkundige plaatsing.

Jan en Ina Förch

Schuifwandkast

Rated 5 out of 5
7 april 2017

Ca. 5 jaar geleden een kast op maat laten maken met schuifdeuren die dempen (bij het sluiten), echt stevige en solide kast. Een aparte gedeelte voor de kinderen, en ondanks intensief gebruik geen centje pijn. Af en toe stofzuigen bij de wieltjes, dat is het enige onderhoud! Echt de moeite waard!

Royston