Over ons

Sinds de oprichting in 2003 is Gert Dallinga eigenaar van Kast op maat Apeldoorn, gespecialiseerd in het produceren en monteren van schuifdeurkasten en draaideurkasten op maat.

In de regio
Kast op maat Apeldoorn werkt in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem en Zwolle. Ons werkgebied ligt binnen een straal van circa 30 á 40 km rondom Apeldoorn. 

Bezoek op afspraak 
De werkplaats met hierboven de showroom is gevestigd in Apeldoorn en is alleen op afspraak geopend.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

Kunt u ons telefonisch niet direct bereiken?

Omdat we door het maken van de productie niet altijd de telefoon kunnen beantwoorden, kunt u ons mailen via het contactformulier op deze website en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eigen productie
Alle maatwerk schuifdeurkasten en draaideurkasten komen uit eigen productie. Ze worden voor elke klant 100% op maat gemaakt. 

Kast op maat Apeldoorn is door eigen productie tot wel 30% goedkoper dan woonwinkels en speciaalzaken.

Hoge klanttevredenheid
Onze doelstelling is dan ook een hoge klanttevredenheid. Die wij bereiken door het bieden van eigen productie, vakmanschap, kwaliteit en service, alles onder één dak.

Offerte aanvraag 24/7 online 

Gratis een vrijblijvende offerte
Na de offerteaanvraag nemen wij indien nodig contact met u op voor aanvullende informatie en ontvangt u binnen een paar dagen een gratis en vrijblijvende offerte.

Bezoek showroom op afspraak
De volgende stap is dan een bezoek op afspraak in de showroom/werkplaats, hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Na uw akkoord, inmeten en produceren
Nadat de offerte opdracht is geworden wordt er door ons ingemeten en gaan we zo spoedig mogelijk beginnen met de productie. Dit gebeurt op basis van gedegen vakmanschap en met de modernste productietechnieken in onze eigen werkplaats. Hiermee bereiken we de gewenste kwaliteit en het gewenste eindresultaat.

Bezorgen en monteren
Zodra de maatwerk schuifdeurkast of draaideurkast gereed is, wordt deze door Kast op maat Apeldoorn bezorgd en gemonteerd.