Over ons

Sinds 2003 is Gert Dallinga, eigenaar van Kast op maat Apeldoorn gespecialiseerd in het produceren en monteren van kasten en schuifdeuren op maat.
De werkplaats met hierboven de showroom is gevestigd in Apeldoorn en is alleen op afspraak geopend.

Ons werkgebied ligt binnen een straal van circa 35 á 40 km rondom Apeldoorn.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Kunt u ons telefonisch niet direct bereiken? Omdat we door het maken van de productie niet altijd de telefoon kunnen beantwoorden, dan kunt u ons mailen via het contactformulier op deze website en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

Alle schuifdeuren en kasten komen uit eigen productie. Ze worden voor elke klant 100% op maat gemaakt. 
Kast op maat Apeldoorn is door eigen productie een zeer flexibel bedrijf.
Onze doelstelling is dan ook een hoge klanttevredenheid. Die wij bereiken door het bieden van vakmanschap, kwaliteit en service, alles onder één dak.

U kunt via de website 24/7 gratis online een scherpe offerte aanvragen.

Na de offerteaanvraag nemen wij indien nodig contact met u op voor aanvullende informatie en ontvangt u binnen een paar dagen een gratis en vrijblijvende offerte.

De volgende stap is dan een bezoek op afspraak in de showroom/werkplaats, hier krijgt u een goede indruk van de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Nadat de offerte opdracht is geworden wordt er door ons ingemeten en gaan we zo spoedig mogelijk beginnen met de productie. Dit gebeurt op basis van gedegen vakmanschap en met de modernste productietechnieken in onze eigen werkplaats. Hiermee bereiken we de gewenste kwaliteit en het gewenste eindresultaat.

Zodra de maatwerk schuifdeuren of maatwerkkast gereed is, wordt deze door Kast op maat Apeldoorn bezorgd en gemonteerd.