Nieuws

Coronavirus

Het coronavirus heeft in Nederland ook al voelbare consequenties. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best onze dienstverlening normaal voort te zetten, maar natuurlijk nemen wij onze verantwoordelijkheid enorm serieus.

Wij blijven geopend op afspraak tot dat de autoriteiten anders aangeven, wel nemen wij extra maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Voorzorgsmaatregelen:
Wij zijn alleen op afspraak geopend.

Wij zijn extra bewust van hygiëne binnen ons bedrijf, contactpunten worden voor en na elk bezoek op afspraak gedesinfecteerd.

Wij wassen vaker onze handen.

De medewerker die aanwezig is in showroom heeft geen klachten zoals: neusverkouden, hoesten, keelpijn of koorts en is alleen aanwezig, er zijn geen anderen.

We houden ons aan de 1,5m afstand.

De monteur die komt inmeten of de kast komt monteren heeft geen klachten zoals: neusverkouden, hoesten, keelpijn of koorts en komt ook alleen, tevens desinfecteerd de monteur zijn handen voor hij binnenkomt.

Wat verwachten wij van onze klanten:
Blijf vooral online offertes opvragen en onze showroom op afspraak bezoeken zolang u zich goed voelt.

Heeft u wel last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan verzoeken wij u geen bezoek aan ons te brengen;

Komen wij bij u inmeten of monteren, maar is er iemand in huis met ziekteverschijnselen, laat het ons tijdig weten.

We volgen te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheden en het RIVM op en zullen waar nodig daar verder op inspelen, om de gezondheid van onze klanten en ons zelf te waarborgen.

 

 

 

NIEUWS 21-01-2020: VAN GOED...NAAR VEEL BETER

Dit is een nieuwsbericht van onze plaatmaterialen leverancier Iboma.

Van goed…naar nog veel beter

Wij gaan voor schoner plaatmateriaal in 2020. Dat betekent dezelfde kwaliteit, maar nóg beter voor mens en milieu.

Bij Iboma hebben we mens en milieu hoog in het vaandel staan. Dat klinkt misschien een beetje cliché, maar het is echt zo. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat onze producten niet alleen voldoen aan de E1-norm, maar dat we een stap verder gaan.

We leggen het graag iets verder uit.
Bij het maken van houtachtige plaatmaterialen zoals spaanplaat, multiplex of MDF wordt gebruik gemaakt van lijm die formaldehyde bevat. De formaldehyde emissie wordt gemeten aan de hand van een grenswaarde. Volgens de Europese normering dient interieur-plaatmateriaal te voldoen aan de E1-norm. Wij leveren plaatmateriaal wat standaard al voldoet aan de E1-norm. Nu willen we nog een stapje verder, want hoe minder formaldehyde-uitstoot, hoe beter voor mens en milieu. Daarom gaan wij, waar mogelijk, voor E1E05 plaatmateriaal.

We willen dus van goed, naar nóg beter. Van maatschappelijk verantwoord, naar… méér maatschappelijk verantwoord. Want dat is waar wij voor staan. Kwaliteit die goed is voor mens, milieu en een schoner binnenklimaat.