Kastinterieurs uit eigen fabriek sinds 2003

Onze eigen productie is uw voordeel!
Bespaar tot wel 30%
Ontvang gratis een vrijblijvende scherpe offerte!

Kastinterieur op maat
Kast op Maat Apeldoorn is gespecialiseerd in het maken van schuifdeuren en kastinterieurs op maat en produceert solide kastinterieurs in eigen meubelmakerij, hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden.

Het voordeel van kasten op maat is het optimaal benutten van ruimte. De hoeveelheid bergruimte gaat gepaard met de rust van een opgeruimd gevoel.

De maatwerk kastinterieurs achter de schuifdeuren of draaideuren zijn solide, praktisch en precies afgestemd op uw wensen.
De legplanken en hangroeden in het kastinterieur zijn om de 32mm in hoogte verstelbaar, zo wordt ook alle ruimte in het kastinterieur optimaal benut.

Door de doordachte indelingsmogelijkheden heeft u alles mooi op orde. U hoeft nooit meer te zoeken naar uw spullen. Alleen dat al is heel veel waard.

Afhankelijk van wat u wilt opbergen, bieden wij u de volmaakte oplossing. Of het nu gaat om kleding, schoenen, speelgoed, voorraad, ordners of andere kantoorartikelen deze kasten vormen een perfecte opbergplek. U kunt heel veel kwijt op een relatief klein oppervlak. Zo heeft u voortdurend al uw spullen bij de hand.

Vertel ons uw wensen en laat u deskundig adviseren. Er kan waarschijnlijk nog meer dan u denkt.

Het kastinterieur wordt gemaakt van gemelamineerd plaatmateriaal met een interieurbouw kwaliteit, in de kleur off white.
De plaatdikte is standaard 18mm en de kantafwerking wordt afgewerkt met 2mm stootvast abs band.
In de zijwanden wordt een rijboring gemaakt, dit zijn gaatjes verticaal om de 32mm voor de legplankdragers, zo zijn de legplanken en hangroeden verstelbaar.

De hoogte, breedte en diepte van de kasten zijn naar wens te maken.
De maximale hoogte van het kastinterieur is 2700mm.

De ideale diepte voor schuifdeurkasten t.b.v. hangkleding is binnenwerks 600mm en buitenwerks 700mm.
De ideale diepte voor draaideurkasten t.b.v. hangkleding is binnenwerks 600mm en buitenwerks 620mm.
Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk in elke situatie. Geen probleem, dan maken wij de kast gewoon ondieper.

Een achterwand is bij de kasten op maat niet nodig voor de stabiliteit, omdat de bestaande wand gebruikt wordt om deze kastinterieurs vast te maken.
Een achterwand wordt alleen toegepast als de wand ruw is (granol) of als er ruimte tussen het kastinterieur en de muur zit.

PRAKTISCHE HULPMIDDELEN VOOR INLOOPKASTEN (KASTEN ZONDER DEUREN)

Om uw kastinterieur van uw inloopkast compleet te maken bieden wij u een scala aan extra’s die het gebruik zo aangenaam mogelijk maken. Deze uiterst praktische hulpmiddelen zijn speciaal vervaardigd voor onze kastinterieurs. U heeft er een leven lang plezier van door een optimaal gebruiksgemak. Luxueus, handig en duurzaam.

 
ACCESSOIRES
  • Kledingstang (mat aluminium), verstelbaar om de 32mm
  • Kledinglift
  • Schap, verstelbaar om 32mm
  • Lade
  • Schoenenrek
  • Riemenhouder
  • Stropdashouder
  • Broekenhouder