Disclaimer

De website van Kast Op Maat Apeldoorn is bedoeld voor consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een specialist op het gebied van schuifdeuren en kastinterieurs enz.

1. Algemeen

De medewerkers van Kast Op Maat Apeldoorn besteden voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van de website en de juistheid van de opgenomen gegevens in onze database. Kast Op Maat Apeldoorn aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website kast-op-maat.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen. De gegevens op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze worden hergebruikt door derde. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen, specificaties van producten en bedrijfsgegevens van Kast Op Maat Apeldoorn.

2. Het gebruik van uw gegevens

Voor het invullen van het offerteformulier of het contactformulier op kast-op-maat.nl hebben wij een aantal gegevens nodig. Deze gegevens zijn nodig om uw aanmelding te kunnen verwerken. De persoonlijke gegevens die u ons verstrekt worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw aanmelding of informatie aanvraag en voor eigen marketing doeleinden. Kast Op Maat Apeldoorn geeft uw gegevens nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. U kunt te allen tijde informatie krijgen betreffende de omvang en het gebruik van de over u bij ons geregistreerde gegevens.

3. Links

Bepaalde verwijzingen op deze sites kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waar Kast Op Maat Apeldoorn geen controle over heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

4. Vragen en opmerkingen

Voor vragen en opmerkingen over de site kunt u ons altijd benaderen. U kunt ons bereiken
Telefoon 055 – 534 65 33
Mobiel 06-22942132.

http://kast-op-maat.nl