Boekenkasten op maat

KOOP UW SCHUIFDEUREN EN KASTEN OP MAAT RECHTSTREEKS UIT EIGEN FABRIEK.

ONZE EIGEN PRODUCTIE IS UW VOORDEEL, BESPAAR TOT WEL 30%.

BENT U BENIEUWD NAAR DE PRIJS?

VRAAG NU ONLINE GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN SCHERPE OFFERTE AAN VIA ONS ONLINE OFFERTEFORMULIER.

Offerte aanvragen

Kastenspecialist Kast op Maat Apeldoorn produceert en monteert solide boekenkasten en kastwanden op maat. Altijd voor een scherpe prijs.

Heeft u dat ook wel eens: u ziet een leuke boekenkast, maar hij is te klein of te groot? Wij bieden u de oplossing. Een totaaloplossing in de vorm van een kastenplan of een losstaande kast die precies aan uw wensen voldoet.

U kunt kiezen uit verstelbare legplanken of vaste legplanken.

Verstelbare legplanken, dat houdt in dat de staanders zijn voorzien van een rijboring, zodat de legplanken op schapdragers liggen en om de 32 mm verstelbaar zijn.

De legplanken kunnen uiteraard ook vast gemaakt worden. Hierbij ziet u geen verbinding.

Ons assortiment is verrassend divers. Daarmee zijn wij het beste adres voor uw boekenkast op maat. Maar ook voor een inloopkast, garderobekast of een praktische opbergkast kunt u bij ons terecht.

 

REGIO'S
Kast op Maat Apeldoorn levert en monteert Kasten op maat in de regio's Apeldoorn, Eerbeek, Twello, Vaassen, Epe, Hattem, Heerde, Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Zwolle, Amersfoort, Barneveld, Deventer, Zutphen, Arnhem, Ede, Raalte, Wapenveld, Dieren, Brummen, Warnsveld, Olst, Colmschate, Wijhe et cetera.