Reviews

Deel uw ervaring met ons!

Omdat wij streven naar een maximale klanttevredenheid zijn wij erg geïnteresseerd in uw ervaring. 

Schrijf hier uw eigen ervaring

Beoordeling

Wordt niet getoond

Wordt wel getoond

Reacties van onze klanten

Kledingkast

W.Koorn schreef 8/11/17 om 16:26u:

Na zorgvuldig meten een kast ingebouwd die perfect past.

schuifdeurkast en inbouw boekenkast

Fam. J.G. van der Schans schreef 8/11/17 om 12:18u:

Bij Kast op Maat hebben wij een (slaapkamer) schuifdeurkast en een boekenkast besteld.
Bij de eerste ontmoeting in de showroom hebben wij al een duidelijke uitleg gekregen.
Verder zijn er prima contacten geweest in het vervolgtraject.
Gert Dallinga heeft daarbij uitstekend meegedacht in de totstandkoming van het eindresultaat.
Tijdens deze contacten bleek daarbij zijn grote nauwkeurigheid en vakmanschap.
Door goed overleg zijn we stap voor stap tot een prachtig geheel gekomen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat als ook de correcte en prettige werkwijze.

Schuifdeuren

Kim en David van Brummen schreef 19/10/17 om 21:06u:

Kast op maat heeft voor ons twee kasten met drie schuifdeuren gemaakt. De kasten zien er mooi uit en hebben een degelijke afwerking. De service is uitstekend, we werden van voldoende en eerlijke informatie voorzien en er werd met ons meegedacht. Vakmanschap!

Schuifdeur

Kim en David van Brummen schreef 18/10/17 om 20:00u:

Deskundig advies, snelle reacties op contactaanvraag, professioneel product.

schuifdeurkast

Albert & Grethe Heshusius schreef 26/09/17 om 14:06u:

Na bijna 40 jaar waren wij helemaal uitgekeken op een 560 cm brede wand met kasten van verschillende formaten en uitvoeringen.
De IKEA brochure bijvoorbeeld bood wel voldoende mogelijkheden, maar wij wensten ons een kastenwand uit één stuk met schuifdeuren en die ook nog eens nagenoeg zou aansluiten op het hoge plafond dat naar achteren toe schuin afloopt.
Standaardkasten passend maken bleek geen optie en daarom hebben wij Kast op maat Apeldoorn benaderd om met ons mee te denken. Hoewel wij echte doe-het-zelvers zijn en ook nog een eigen(wijze) visie hebben, waren de opeenvolgende gesprekken met Gert Dallinga op locatie erg verhelderend. Dat kan ook niet anders als je je realiseert dat interieurbouw Gert met de paplepel is ingegeven en de productie van kasten op maat al jaren achtereen zijn specialiteit is.
Voorafgaande aan de productie heeft Gert alles ingemeten en op locatie ook nog eens een mal gemaakt. Hiermee is hij aan de slag gegaan en bouwde hij in zijn werkplaats een demontabele kastenwand volgens de overeengekomen specificaties.
En dan komt het moment van plaatsing; een reusachtige partij panelen, planken, roldeuren en de nodige ijzerwaren werden uitgeladen. En vervolgens begint meteen het echte werk: systematisch wordt op relatief eenvoudige wijze het ene element na het andere element ingenieus gekoppeld en voordat je er erg in hebt, staat er een complete kastenwand met een zee aan plank- en hangruimten. Het plaatsen van de schuifdeuren en de afstelling daarvan is een uiterst secure bezigheid en daarmee werd de realisatie van de door ons zo gewenste kastenwand afgerond.
Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat en wij bevelen Gert Dallinga graag aan.

Schuifwand

Marco schreef 22/09/17 om 06:57u:

In het aankoop proces al prettig contact gehad met Gert. De wand is inmiddels geplaatst en de afwerking is top!

Schuifdeurkast

Fam. Overweg schreef 21/09/17 om 09:24u:

Super tevreden over de kast. Goed geïnformeerd bij aanvang, en duidelijke afspraken over levering en plaatsing. Kast was snel geplaatst en, niet onbelangrijk, er werd erg netjes gewerkt!

Schuifdeurenkasten

B en T Zoetbrood. schreef 6/09/17 om 09:59u:

Gert Dallinga heeft de schuifdeurenkasten netjes ingebouwd.
De schuifdeuren lopen perfect.
Wij zijn heel tevreden met Gert.

Schuifdeuren voor kledingkast

Fam. Breden schreef 6/09/17 om 08:29u:

Schuifdeuren laten maken door Kast op Maat uit Apeldoorn. Gert Dallinga is iemand die met de klant meedenkt en een vakman. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Gert bedankt voor de prettige samenwerking.

Inbouw schuifdeurkast

A.Bal schreef 9/07/17 om 07:50u:

Keurig net bedrijf,Gert Dallinga heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden.
Tijdens onze vakantie heeft hij de kast geplaatst en alles weer keurig schoon achtergelaten.
De schuifdeuren lopen prima,kortom aanbevelenswaardig .

Schuifwand

H. Wansink schreef 7/07/17 om 13:30u:

Zeer goed. Denk mee en geeft aan wat de mogelijkheden zijn. Werkt netjes.

slaapkamerkast(en)

Gererd Bijloo schreef 7/07/17 om 08:01u:

UITSTEKEND! Er is echt vakwerk geleverd. Er zijn 2 kasten aangebouwd aan bestaande kasten. Verschil is nauwelijks te zien. Ze vormen ene geheel. Ook het werk is uitgevoerd zonder * rommel*
Ik zag dat er zelfs werd gestofzuigd!!

Alle hulde!!!!!

Schuifdeurkast tussen 2 muren

Jorne Dijkerman schreef 24/06/17 om 16:25u:

Sociale man met een duidelijk verhaal. Afspraak bij ons thuis voor inmeten en 2 weken later zat de kast er al keurig en netjes in. Ik zou Kast op Maat Apeldoorn ook zeker aanbevelen binnen mijn kennissenkring.

Schuifdeurkast op maat

Fam. Blom schreef 16/06/17 om 11:10u:

Gert Dallinga is een vakkundige persoon die doet wat jij beloofd en prettig in de omgang.
De geleverde materialen zijn van zeer goede kwaliteit en de prijs is meer dan in orde.

Kledingkast met 3 schuifdeuren op maat gemaakt.

Anke Siedsma schreef 14/06/17 om 08:52u:

Een hele goede ervaring. Binnen enkele weken van aanvragen tot plaatsen.
Goed meegedacht met onze wensen. Prettig in het contact. En niet te vergeten een prachtige kast.
Een absolute aanrader!

opbergkast in bijkeuken

Luite E. Brouwer schreef 14/06/17 om 08:05u:

Meedenkend, plezierig en correct

Kledingkast

Yildirim schreef 16/05/17 om 22:17u:

Wij zijn heel tevreden met de kast. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Advies en levering en montage waren goed.

Kledingkast

Wilma schreef 8/05/17 om 17:55u:

Mooie kast, prima prijs/kwaliteit verhouding, meneer Dallinga is een harde werker. Wij zijn erg tevreden

Schuifkast met inbouw

Marc Bouwmeester schreef 5/05/17 om 14:35u:

Prima kast en ook prima service, daarbij is de eigenaar een aardige hardwerkende kerel die je het ook van harte gunt!
Wij hebben ondertussen 2 kasten aangeschaft en 2 x voor de volle 100% tevreden.

Maatwerk schuifdeurkast

Daan Roelofs schreef 3/05/17 om 22:07u:

Gert denkt goed mee, het hele traject verliep meer dan prima. Ook tegen een scherpe prijs. Kan op korte termijn de plaatsing doen, professioneel gebouwd. Kortom, erg tevreden: Zou zo nog een keer kast-op-maat inschakelen.

inloopkast

Marjanne Freriks schreef 25/04/17 om 15:44u:

goed meegedacht, snelle levering, vakkundige plaatsing: maatwerk!

schuifkastenwand en draaideurkasten

Eddie Bosch schreef 22/04/17 om 20:11u:

positief, prijs kwaliteit goed, montage goed verzorgd

Schuifdeurkasten

Mariska schreef 21/04/17 om 13:48u:

Mooie solide kasten, fijne service, echte aanrader!

Vrijstaande schuifdeurkast op maat

Jan en Ina Förch schreef 12/04/17 om 13:52u:

Wij waren op zoek naar opbergruimte voor de zolderkamer.
Na een brede oriëntatie kwamen we uit bij Kast op Maat in Apeldoorn.
Voor ons gaf de doorslag:
- Goede en prettige communicatie;
- Het nakomen van afspraken;
- De kwaliteit van de gebruikte materialen;
- Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit;
- Vakkundige plaatsing.

Schuifwandkast

Fam. Smit schreef 7/04/17 om 22:23u:

Ca. 5 jaar geleden een kast op maat laten maken met schuifdeuren die dempen (bij het sluiten), echt stevige en solide kast. Een aparte gedeelte voor de kinderen, en ondanks intensief gebruik geen centje pijn. Af en toe stofzuigen bij de wieltjes, dat is het enige onderhoud! Echt de moeite waard!