Reviews

Deel uw ervaring met ons!

Omdat wij streven naar een maximale klanttevredenheid zijn wij erg geïnteresseerd in uw ervaring. 

Schrijf hier uw eigen ervaring

Beoordeling

Wordt niet getoond

Wordt wel getoond

Reacties van onze klanten

Schuifwand

H. Wansink schreef 7/07/17 om 13:30u:

Zeer goed. Denk mee en geeft aan wat de mogelijkheden zijn. Werkt netjes.

slaapkamerkast(en)

Gererd Bijloo schreef 7/07/17 om 08:01u:

UITSTEKEND! Er is echt vakwerk geleverd. Er zijn 2 kasten aangebouwd aan bestaande kasten. Verschil is nauwelijks te zien. Ze vormen ene geheel. Ook het werk is uitgevoerd zonder * rommel*
Ik zag dat er zelfs werd gestofzuigd!!

Alle hulde!!!!!

Schuifdeurkast tussen 2 muren

Jorne Dijkerman schreef 24/06/17 om 16:25u:

Sociale man met een duidelijk verhaal. Afspraak bij ons thuis voor inmeten en 2 weken later zat de kast er al keurig en netjes in. Ik zou Kast op Maat Apeldoorn ook zeker aanbevelen binnen mijn kennissenkring.

Schuifdeurkast op maat

Fam. Blom schreef 16/06/17 om 11:10u:

Gert Dallinga is een vakkundige persoon die doet wat jij beloofd en prettig in de omgang.
De geleverde materialen zijn van zeer goede kwaliteit en de prijs is meer dan in orde.

Kledingkast met 3 schuifdeuren op maat gemaakt.

Anke Siedsma schreef 14/06/17 om 08:52u:

Een hele goede ervaring. Binnen enkele weken van aanvragen tot plaatsen.
Goed meegedacht met onze wensen. Prettig in het contact. En niet te vergeten een prachtige kast.
Een absolute aanrader!

opbergkast in bijkeuken

Luite E. Brouwer schreef 14/06/17 om 08:05u:

Meedenkend, plezierig en correct

Kledingkast

Yildirim schreef 16/05/17 om 22:17u:

Wij zijn heel tevreden met de kast. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Advies en levering en montage waren goed.

Kledingkast

Wilma schreef 8/05/17 om 17:55u:

Mooie kast, prima prijs/kwaliteit verhouding, meneer Dallinga is een harde werker. Wij zijn erg tevreden

Schuifkast met inbouw

Marc Bouwmeester schreef 5/05/17 om 14:35u:

Prima kast en ook prima service, daarbij is de eigenaar een aardige hardwerkende kerel die je het ook van harte gunt!
Wij hebben ondertussen 2 kasten aangeschaft en 2 x voor de volle 100% tevreden.

Maatwerk schuifdeurkast

Daan Roelofs schreef 3/05/17 om 22:07u:

Gert denkt goed mee, het hele traject verliep meer dan prima. Ook tegen een scherpe prijs. Kan op korte termijn de plaatsing doen, professioneel gebouwd. Kortom, erg tevreden: Zou zo nog een keer kast-op-maat inschakelen.

inloopkast

Marjanne Freriks schreef 25/04/17 om 15:44u:

goed meegedacht, snelle levering, vakkundige plaatsing: maatwerk!

schuifkastenwand en draaideurkasten

Eddie Bosch schreef 22/04/17 om 20:11u:

positief, prijs kwaliteit goed, montage goed verzorgd

Schuifdeurkasten

Mariska schreef 21/04/17 om 13:48u:

Mooie solide kasten, fijne service, echte aanrader!

Vrijstaande schuifdeurkast op maat

Jan en Ina Förch schreef 12/04/17 om 13:52u:

Wij waren op zoek naar opbergruimte voor de zolderkamer.
Na een brede oriëntatie kwamen we uit bij Kast op Maat in Apeldoorn.
Voor ons gaf de doorslag:
- Goede en prettige communicatie;
- Het nakomen van afspraken;
- De kwaliteit van de gebruikte materialen;
- Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit;
- Vakkundige plaatsing.

Schuifwandkast

Fam. Smit schreef 7/04/17 om 22:23u:

Ca. 5 jaar geleden een kast op maat laten maken met schuifdeuren die dempen (bij het sluiten), echt stevige en solide kast. Een aparte gedeelte voor de kinderen, en ondanks intensief gebruik geen centje pijn. Af en toe stofzuigen bij de wieltjes, dat is het enige onderhoud! Echt de moeite waard!